24sedum.net

24 седум вести портал

НАЈДИ ГО ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ НА СЛИКАТА Твитерџиите удрија сеир со Талибанците

Македонските твитерџии, уникатни по својата досетливост, почнаа да го задеваат политичарот Љубчо Георгиевски, кој многу им заличи на еден од талибанските водачи.

Откако тв Ал Џезира објави дека Талибанците ја презеле претседателската палата во Кабул, македонските твитерџии, уникатни по својата досетливост почнаа да го задеваат политичарот Љубчо Георгиевски, кој многу им заличи на еден од талибанските водачи.

Порталот Експрес ги објави најинтересните твитови.