24sedum.net

24 седум вести портал

ЦЕЛОСЕН КАРАНТИН ВО ТЕКОТ НА СЕПТЕМВРИ И ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИ Е ПРЕДЛОГОТ НА ПЕТАР БОГОЈЕСКИ ЗА СПАС ОД ПОГОЛЕМА КРИЗА

Фејсбук статус на Петар Богојески кој вели „гласно“ размислувал дека целосен карантин и затворени граници во Септември можат да не спасат од поголема криза. Тој советува добро да се размисли за овој негов предлог.

КОРОНА КАРАНТИН ‘21

Се повеќе мои лични пријатели, кои и прележале и се вакцинирале, повторно се заразуваат од корона и тоа со сериозни симптоми!

Можеби треба да се одложи почеток на учебна година за 01. октомври 2021 година, а да се прогласи целосен карантин во текот на септември?!? Не сум стручен за областа, но не гледам поинакви ефикасни мерки против нов силен заразен шпиц оваа есен!

ЦЕЛОСЕН КАРАНТИН И ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИ МОЖЕ ДА НЕ СПАСАТ ОД ПОГОЛЕМА КРИЗА!?!Добро РАЗМИСЛЕТЕ!

Јас само гласно размислувам, без да се мешам во работата на експертите!