24sedum.net

24 седум вести портал

Миа Костова до Марија П. Плевнеш: Како парижанка вечерај пред Ајфелова и остави не да се удавиме во простотилук

Вистинска драма се одвива на профилот на Фејсбук на инфлуенсерката Миа Костова, дебатираат со Марија Пијанманов Плевнеш.

Па разговорот продолжува:

Читај во продолжение на фотографијата

Следен дел од разговорот

Извор: Булевар.мк