24sedum.net

24 седум вести портал

Чаршиските муабети испаднаа вистинити: Се разведе Северина

Веќе со месеци се шушка дека односот меѓу Северина и Игор Којиќ не се во баш најдобри, како и дека тие се разведени. Денес пристигна конечно официјална потврда.

Северина и Игор денес ги потпишале документите за развод.