24sedum.net

24 седум вести портал

ХЕРОЈ НА ДЕНОТ: Бара младо дете да му го поклони фризерскиот салон и целата опрема во него (ФОТО)

Ова е херој на денот

Ова е човек кој заслужува почит, капа долу!

Прочитајте го фејсбук статусот

Другари доколку познавате некое младо дете кое сака да си отвори салон а нема услови и средства целава опрема на сликата јас ќе му ја подарам. Контактирајте ме слободно и ќе биде негова. Целата опрема е во добра состојба!