24sedum.net

24 седум вести портал

Дали жени гледаат порниќи: Одговор на жени на прашања кои мажите „не би ги поставиле на жените“?

Aко мајка ти и татко ти немале односи ти немало да се родиш. Ваков одговор даде на прашањето дали жените треба да имаат самодоверба кога се зборува на тема за сексот.

На прашањето – дали фејкаат оргазам, таа вели да, тоа се случува.

Дали девојките гледаат филмови за возрасни таа вели: Да. Ако мажите имаат потреба, жените немаат ли? Тоа е табу тема за жените. Така се поставени работите во светот. Мене ме осудуваат за најглупи работи во свет, а истото го прават.