24sedum.net

24 седум вести портал

Дедо kој танцува покрај базен го освои интернетот – неговите врсници играат шaх, а тој “лудо” се забавува

Една девојка сподели видео на ТикТок од дедо кој танцува на базен и ги развесели и насмеа корисниците на оваа социјална мрежа.

“Важно е да си среќен, годините не се важни”, напиша корисничката под видеото од забавниот и расположен дедо.

Една девојка сподели видео на ТикТок од дедо кој танцува на базен и ги развесели и насмеа корисниците на оваа социјална мрежа.

Додека неговите врсници играат шах, тој го живее животот, искоментирале други корисници.

@claudialuise

Be happy no matter how old you are 😂👏#foryoupage

♬ som original – Claudia Luise