24sedum.net

24 седум вести портал

Нема одмор ни во пензија! Саша Поповиќ започнува нов бизнис – ќе заработи цело богатство

Според локалните медиуми, Сузана Јовановиќ и Саша Поповиќ започнуваат нов бизнис, откако пред неколку месеци ги продадоа своите акции во „Гранд“.

– Купија неколку парцели на Бежанијска коса, а ние многу добро знаеме колку се луксузни населбите на Бежанија, во делот каде што е нивната семејна вила – вели добро информиран извор и додава:

– Се градат луксузни апартмани од 100 квадратни метри со големи балкони, но нудат и помали апартмани, дури и студија. Тие се водени од странска валута за да имаат понуда за сечиј џеб, а исто така не им недостасува квалитет.

– Како што слушнав, една зграда е веќе распродадена, или поточно, сите станови се земени додека се уште се во изградба, бидејќи цената е малку поевтина, а продажбата ги исполнува сите купувачи бидејќи разбираат дека времињата се тешки – вели изворот и додава дека Сузана му се придружила на својот сопруг во нов семеен бизнис.