24sedum.net

24 седум вести портал

Голема потешкотија за ВМРО-ДПМНЕ: ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ ШТОТУКУ ОБЈАВИ – ПОЗИТИВЕН Е НА KOРОНАВИРУС

Кандидатот за градоначалник на Општина Куманово од ВМРО-ДПМНЕ, Тони Михајловски е позитивен на коронавирус.

Тој вели дека покрај тоа што бил вакциниран и ги почитувал сите мерки за заштита, сепак дошло до оваа ситуација.

„Мојот тим е на терен и работи за да ја донесеме долго очекуваната и заслужена промена во Куманово“,

додаде Михајловски.