24sedum.net

24 седум вести портал

БОГАТИ И СИРОМАШНИ: Два знака се осудени на сиромаштија, а други четири на богатство

Сајтот „Кариер билдинг“ направи студија во која учествувале околу 9.000 работници. Идејата била да се испита дали хороскопскиот знак има некаква врска со успехот во работата и финансиската состојба.

Резултатите се интересни.

Среќата што ги прати храбрите, исто така, ги следи и Скорпиите, Лавовите, Биковите и Раковите. Истражувањето покажало дека тие најчесто заработуваат над 100.000 долари годишно. Според американскиот стандард, тоа е исклучително добра ситуација.

Но, постои и друга страна. Податоците покажале и кои знаци најчесто се „шворц“. Тоа се Јарецот и Водолијата кои најчесто заработуваат под 35.000 долари.