24sedum.net

24 седум вести портал

Градоначалникот Наумоски молзеше крава – еве што направи со млекото

Градоначалникит на Ѓорче Петров, при предизборната посетата во Ново Село, молзеше крава.

-Природно млеко……само во Ѓорче. Во Ново Село, напиша Наумоски.

Тој напиша и дека Ново Село сѐ уште има традиционални вредности.

-Здрав живот е основа за здрав ум. Поддршката е константна, вели Наумоски.