24sedum.net

24 седум вести портал

Миличok, пред да се земеме, би сакала да ти ги признаам сите мои гревови

Миличок, пред да се земеме, би сакала да ти ги признаам сите мои гревови

Трпана му вели на Трпе:

Миличок, пред да се земеме, би сакала да ти ги признаам сите мои гревови.

Но, нели ми ги призна пред 2 недели?

Да, ама сега имам нови.

Најсмешните вицеви за Тепе и Трпана во продолжение:

Трпе го крштеваат на 40 години. По едно време попот вели:

– Одговори три пати. Се откажуваш ли од сатаната?

Трпе се врти кон попот:

– Дедо Попе, ти ме крштеваш или ме разведуваш?

Трпе гледа телевизија и коментира на глас:

– Не оди таму бе! Пу бе, глуп!

– Драги, што гледаш?

– Нашата свадба.