24sedum.net

24 седум вести портал

НЕМА ПОТРЕБА ОД KРШЕЊЕ СТAKЛО: Еве како да го извадите клучот од заkлучен автомобил за минута (ВИДЕО)

Кошмар на секој возач е неговиот автомобил да е заклучен, а клучот да остане внатре. Сепак, важно е да се знае дека нема причина да се паничи, бидејќи можете да го добиете клучот без да му наштетите на автомобилот.

Обидете се со еден од овие два начина опишани во видеото.

Погледнете го видеото: