24sedum.net

24 седум вести портал

Панчо ДНК: Споделете ако познавате некоја самохрана мајка на малолетно дете која едвај врзува крај со крај за финансиски да помогнам

Друштво ако познавате некоја самохрана мајка на малолетно дете која едвај врзува крај со крај би ве замолил да ме споите за финансиски да помогнам, или пак само споделете го постот
за да стаса на право место.

Имам останати средства од претходната донација, ми тежат на душа па би сакам да завршат на место каде навистина е потребно.
Ви благодарам однапред.