24sedum.net

24 седум вести портал

СЛАТКАР ОТКРИ ЗА КОГО ЌЕ ГЛАСА ВО АЕРОДРОМ – веднаш доби благодарност (ВИДЕО)

Познатиот македонски рапер Слаткар во емисијата на „Лазаров Шоу“ јавно се изјасни дека на овие локални избори поддршката ќе ја даде на Александар Филиповски-Цанде.

Како што вели Слаткар, мисли дека сите маалски ликови ќе ја дадат поддршката за Цанце.

Александар Филиповски – Цанде, јавно му се заблагодари на Слаткар, потенцирајќи дека ќе остане „на земја“, онаков како што сите го познавале.

Јас го сакам тоа што го правам, за Аеродром, за #НашеМаало, за подобар живот на сите нас.

Марко, Slatkaristika фала ти за искрената поддршка.

Ветувам дека ќе останам „на земја“ и ќе продолжам да бидам баш каков што ме знаете сите.