24sedum.net

24 седум вести портал

ВИЦ – Вчера излегувам од банката, и гледам еден цаjkан пише казна, и ја зakaчува на бришачот

Вчера излегувам од банката, и гледам еден цајкан пише казна, и ја закачува на бришачот, и јас му викнав:

-Ееј што правиш, нормален ли си бре…

-Е па, не сум јас крив, ти што погрешно паркираш…

-Море, само 2 минути ме немаше бре…

-Не ме интересира…

-Коњу еден неисмен…

-Ќе ти пишам уште една, за вреѓање на службено лице…

-Јади гомна, да ти е*ам селандурата проста…

-Ее, еве уште една за ова…

-Женати има да страда за ова од мене

-Не се расправам веќе со тебе… пријатно…

Мислам дека цајканот баш беше изнервиран, за разлика од мене, оти колата не беше моја, ја пешки дојдов во банката.