24sedum.net

24 седум вести портал

Откако ги измолзи kравите, Наумовски замези мартадела со вегета пред коперација (ФОТО)

Откако молзеше крави, сега кандидатот за градоначалник на Ѓорче Петров Александар Наумовски објави фото од пред кооперација.

Ова наликува многу на 90-те години кога политичарите наместо по кафеани, често можеа да се видат на вакви седенки.

После терен, вегета и мартадела пред коперација, напиша Наумовски