24sedum.net

24 седум вести портал

ВМРО-ДПМНЕ уредно поkанети, но не присуствуваа на чествувањето на 11 Октомври: Д-р Сашко Николов упати порака (ВИДЕО)

11 Октомври е ден на Народно Ослободителното Востание на нашата држава. Овој празник треба да го чествуваме сите, без разлика на етничка, национална и политичка припадност, бидејќи благодарение на овој ден нашите претци кои го дале својот живот за нашата слобода, треба да го празнуваме заедно. Опозицијата не собра доблест да дојде и да ги испочитува овие обврски кои ги имаме пред нашите претци кои дале живот за нашата слобода.