24sedum.net

24 седум вести портал

Човеkот со нajмногу брaкови позади себе: Ова е петти брак на Маленко (ФОТО)

Еден од нашите најдобри пливачи, Александар Маленко по се изгледа ќе го прогласиме и за човек со најмногу бракови позади себе.

Неговата избраничка е исто така поренешна пливачка, а нејзиното име е Метка Спаравец од Словенија.

Веста дека запловиле во брачните води ја објавија двацата на социјалните мрежи. Од тоа што може да се види на социјалните мрежи кај Метка, таа има четири деца, додека пак Маленко вкупно има пет деца.

Инаку ова е петти брак на Александар Маленко. Последно беше женет за охриѓанката Фанка, со која беше во брак од 2012 година