24sedum.net

24 седум вести портал

Д-р Николов: Жителите на Сењак знаат дека напредокот е возможен само со СДСМ

Сењак е нашата најголема населба, населба која се уште расте!

Жителите од оваа населба знаат да препознаат дека напредокот е возможен само со СДСМ и #Најдоброто! Имаме план и визија, имаме знаење и љубов да продолжиме со развојот во секој дел од Штип!

Благодарам за поддршката и убавиот разговор со моите штипјани кои живеат во Сењак.