24sedum.net

24 седум вести портал

Твитер профил: Ако Јорданов го води Штип, ќе ја соголи општината

Објава на Твитер

Кандидатот за градоначалник во Штип од редовите на дпмне бара поддршка а неговиот татко наоѓа лица преку фондот за здравство кои се наоѓаат во странство и ги запишува кај братот на кандидатот за да земаат пари од капитации.

Ќе ја соголат цела општина за 4 години ако ги гласаат, стои во објавата на Сомнителен на Твитер