24sedum.net

24 седум вести портал

Твитер за Маленko: Тој сам има повеќе склучени бракови, отколку цело Пехчево

Најдобриот пливач на кратки патеки во историјата на Макееонија и актуелен претседател на Пливачката федерација се ожени по петти пат. Веста беше актуелна денес во медиумите, но и на социјалните мрежи, пишува Скопјеинфо.мк

Ова се најинтересните твитови на оваа тема:


Интересно нели?

Нека им е со среќа!!!