24sedum.net

24 седум вести портал

Видео: Пратеничkа се онесвести на говорница за време на вонредната седница поради ситуацијата со Курц

24 часа во денот, 7 дена во неделата – читај 24sedum.net

Вонредната седница на парламентот на Австрија која се оддржа поради кризата на Владата помина со доста бурни моменти.

Пратеничката од опозициската Социјалдемократска партија на Австрија, Ева Марија Холцајтнер падна во несвест за време на својот говор.

ВИДЕОТО во продолжение