24sedum.net

24 седум вести портал

Д-р Николов: Ниту лошото време не беше пречка да оствариме одлична средба со граѓаните од штипската населба Автокоманда

Ниту лошото време не беше пречка да оствариме одлична средба со граѓаните од штипската населба Автокоманда.

Благодарност и до претседателката на Форумот на жени на СДСМ, Снежана Калевска Ванчевска која вечерва беше со нас.

Жителите од Автокоманда точно знаат дека со СДСМ општините напредуваат!

Секојдневно гледаат дека ветените проекти се реализират!

Јас сум градоначалник на сите граѓани подеднакво и така ќе продолжам и во наредниот мандат!

Штип го заслужува #Најдоброто, а штипјани најдоброто го препознаваат!