24sedum.net

24 седум вести портал

НОСАТ ПАРИ Сонцето и Јупитер утре создавaaт моќна комбинација, ова е ден кој треба мудро да го искористите

Утре, 15 октомври, Сонцето и Јупитер ќе направат светла тројка – еден од најдобрите соларни аспекти што носи повеќе од среќа. Ќе се чувствуваме задоволни, енергични, дарежливи, полни сме со ентузијазам. Многумина навистина ќе се чувствуваат како да се на врвот на светот, меѓу розовите облаци. Искористете го максимумот од ова расположение и мотивација – насочете ја енергијата на моќниот трик за да го постигнете она што најмногу го сакате.

Опуштете се и уживајте во атмосферата, но не пропуштајте ја можноста да ја зголемите количината во вашиот паричник. Ова е ден на изобилство, поволен за сите видови финансиски активности. Ако започнете нов бизнис, сосема е можно да бидете среќни раце и да привлечете радост и богатство.

Можностите можат да дојдат во форма на личен, духовен и материјален раст. Можни се финансиски добивки, но и зголемено ниво на задоволство. Личниот и духовниот раст може да дојде преку проучување и патување. Тоа е поволен период за се што може да ги прошири вашите погледи за животот и да ви донесе некои нови сознанија.

Тројниот дел на Сонцето и Јупитер навистина носи леснотија во животот, а особено ќе уживаме во хармонијата во партнерствата и пријателствата. Препуштете се на оваа хармонична енергија, нека ви помогне да стигнете до sвездите. Утре само небото е граница!