24sedum.net

24 седум вести портал

Еве во kои општини СДСМ победи во прв круг

Според првичните информации од СДСМ, владејачката партија освоила градоначалнички места во седум општини засега, во Делчево, во Берово,

Пробиштип, Богданци и Пехчево и во скопските општини Карпош и Центар.

Засега информации од СДСМ има само за овие општини.