24sedum.net

24 седум вести портал

Oва слатко девојче денеска е позната пејачка на Балканот: Ваква порака си испрати на самата себе

Една од најпознатите пејачки во Србија, порано беше слатко мало девојче чија мајка исто така е позната по музиката.

Таа денес ја објави оваа фотографија и се обрати самана на себе, односно на девојчето кое беше:

-Еј ти малечка, само да те информирам дека се е во ред и дека се оди според планот,

напиша таа под фотографијата.