24sedum.net

24 седум вести портал

Заев објави фејсбуk статус – упати порака за вториот круг на локалните избоери

Граѓаните пратија порака и ние таа порака мораме да ја слушаме, да ја разбереме и да постапуваме по неа.

Народот сака да види подобри резултати, но од спротива се заканува злото.

Ние сме борбата против злото. Сите ние, секој од нас.

Граѓаните ја бараат нашата мобилизација и ќе ја добијат нашата мобилизација.
Граѓаните сакаат земјата и општините да ни одат напред и ние мораме да го дадеме максимумот за тоа да се случи.

Влегуваме во вториот круг и во борба за секој еден град и за правецот на нашата земја.

Сега е најважно ОБЕДИНУВАЊЕТО