24sedum.net

24 седум вести портал

Канје Вест официјално го промени името: Погледнете како сега се вика раперот!

Канје Вест (44) и официјално го промени името во мономим Је, откако судивката во Лос Анџелес вчера на 18 октомври ја одобрила неговата молба, пренесуваат американскит медиуми.

Раперот во август 2021 година поднел барање своето име Канје Омари Вест да го промени во едноставно „Је“, без средното име и презиме.