24sedum.net

24 седум вести портал

Mомче на колена ја запроси саканата, a она му кажа НЕ (ВИДЕО)

Дека понекогаш е најдобро запросувањето да биде во четири очи, покажува едно видео од центарот на Њујорк, кое неколку дена кружи на социјалните мрежи.

Згодно момче клекна на колена и ја запроси својата сакана.

Убавата девојка не беше воодушевена, па кога ќе видите како изреагира ќе ви стане жал за него.

На срамот кој го доживеа сведочеше многубројна публика.