24sedum.net

24 седум вести портал

Се огласи и Стојанче Ангелов: Со статусот јасно даде до знаење дека продолжува со поддршка за СДСМ и Владата

Во продолжение ставот на Стојанче Ангелов кој е објавен на неговиот фејсбук профил

Почитувани граѓани!

Политичката партија Достоинство, како репрезент на дел од македонските бранители, нема свој пратеник во македонското Собрание но е дел од владејачката коалиција предводена од СДСМ.

Бидејки напредокот на државата е наша највисока цел, очекуваме стабилното владино мнозинство да го продолжи македонскиот демократски и европски пат.