24sedum.net

24 седум вести портал

ТЕСТ! Она што прво ќе го забележите на оваа слика открива какви сте во љубовта!

Интересен и забавен тест кој ќе ви помогне да откриете нешто за што не сте биле свесни, односно да откриете што ви е најважно во љубовта и каква личност сте.

Ако прво забележивте 2 мачки на сликата, тоа значи:

Ако првото нешто што го видовте на сликата се 2 мачки, тогаш сте решени и отворени. Вашиот живот се заснова на убавина и просперитет, хумор и комплетност, а тоа е она што го сакате во љубовта. Некои луѓе можат да кажат дека можеби сте малку себични, но едноставно не сакате да ве контролираат. Понекогаш сакате само да ве остават сами, дури и не знаете зошто сакате.

Вие сте многу независни и самодоволни. Колку пати и да „пукнете“ , вие сте секогаш на нозе.

Љубов: Вашата независност може да го направи вашиот љубовен живот малку тежок. Не ви е пријатно да започнете долгорочна врска и често бегате од неа.

Ако прво забележивте куче на сликата, тоа значи:

Кучето претставува смиреност и благосостојба. Цврсто верувате во вистинска љубов и подготвени сте да ја чекате колку што е потребно. Вие сте лојални, одговорни, сигурни и смирени. Го извлекувате најдоброто од секоја ситуација и секогаш гледате позитивно на сè.

извор: kurir.mk