24sedum.net

24 седум вести портал

За силиkoните можете само да пишувате: Лила Филиповска чита и дава коментар на лоши твитови за неа (ВИДЕО)

Како е кога Лила Филиповска чита лоши твитови за себе?

Па тоа може да го видите на Бекстејџ. Секогаш спремна и отвореена, секогаш позитивна, Лила во емисијата на Бекстејџ вели дека за да те сакаат сите мораш да продаваш сладолед, па со оглед на тоа дека таа не продава сладолед, мора да бидеме подготвени и за пофалби, но и за критики.

За тоа дека лицето и е страшно, Лила вели – не се правдам, емисијата е од летово, се гледа дека лицето ми е светнато, веројатно шминката се стопила, а сигурно оваа што го напишала оваа е лепотица.

Кога убава жена кажува глуп виц, ќе смејш шо ќе праиш.

Го чекам тој кој го напишал да ми раскаже виц. Добро е што сум убава. Гледај ме, што ме слушаш, вели Лила како одговор на овој твит.

Лила Филиповска. Подалеку, ќе ми го пукнете силиконот.

Одговорот на ова е: Во ред е дечко. Ти не си го ни видел силиконот. Само можеш да пишуваш.

Но, да не ви раскажуваме, погледнете што вели Лила во продолжение: