24sedum.net

24 седум вести портал

Колев со прашање до Ванчо Ѓоргиев: Професоре се сеќавате ли на оваа ваша книга?

Професорот Ванчо Ѓоргиев ми беше „последната“ надеж, дека ќе застане како научник и професор во одбрана на вистината и ќе даде се од себе, за да го зачува идентитетот.

После неговата оставка, сите надежи паѓаат во вода.

Професоре се сеќавате ли на оваа ваша книга или ќе ја гориме и нејзе?