24sedum.net

24 седум вести портал

Mакедонсkи јутјубер глуми дека е „слеп“ за да види дали ќе му ги украдат парите (ВИДЕО)

Облечен сум како човек што не гледа. Ќе одам на луѓето да ми раситнат 200 денари, она што ќе го направам е дека ќе им дадам 2000 денари. Денеска ќе им дадам по 2000, да видиме дали ќе бидат совесни граѓани.

Тој ги прашува граѓаните да не имате две по сто, да ми раситните?

Одговорите на овие прашања и како македонците се однесуваат и дали се совесни граѓани погледнете во продолжение

Видеото подолу