24sedum.net

24 седум вести портал

Jутјyбер oд Македонија оди кaj луѓе и им вели дека избегал од затooр: Ќе му помогнат ли? (Социјален експеримент)

Македонски јутјубер како што вели на видеото насловено Социјален Експеримент – дали би помогнале на криминалец?, прави „социјален експеримент“ за да види дали луѓето ќе го пријават ?

Дали во државата луѓето се совесни, па можат да пријават некој кој наводно бега од полиција како што е во случајов?

Ако дојде џандар, не сум тука, вели јутјуберот.

Ова е објавено на јутјуб каналот на Стефан Лазаров. Погледнете

во продолжение

ВИДЕО