24sedum.net

24 седум вести портал

Машината за броење пари навистина е брза, но погледнете како брои пари оваа жена

Но, што доколку снема струја, а банкарите имаат големи количини на пари за пребројување, а редот на шалтерот е голем?

Кинезите се усовршиле за рачно броење пари, а како тоа изгледа погледнете во видеото.

Кој не знае да брои, нека се обрати кај женава