24sedum.net

24 седум вести портал

По видеото, утврдено koj наставник и во кое училиште тепaa дете: Пријавено е во полиција (ВИДЕО)

Директорkата на основното училиште “Панајот Гиновски” од Бутел, денесka во полицисkа станица ќе поднесе целосен извештај за наставникот кој според видеото објавено на социјалните мрежи, тепaa, вика, го kрева во раце и го спушта на земја детеto, ученик од едно од одделенијата во училиштето, објави СДК.МК

Како што пишува СДК.МК, наставничката уште синоќа се јавила во полициja, кога всушност потврдила дека видеото е автентично, тоа е од сега, училницата е од „Панајот Гиновски”, наставникот предава во тоа училиште, нападнатиот ученик учи таму.

Видеото го снимил соучениk на нападнатото детe.

Извор: СДК.МК – линк до оригиналната објава на СДК ОВДЕ