24sedum.net

24 седум вести портал

(ВИДЕО) Cкандaл во македонско училиште: Наставник МАЛТРЕТИРА дете

Вознемирувачко видео од наставник кој малтретира дете се појави на социјалните мрежи.

Неофицијално според објавата, немилиот настан се случува во скопско училиште.

Се шпекулира дека станува збор за училиштето „Панајот Гиновски“ во населбата Бутел 2.