24sedum.net

24 седум вести портал

Го стави својот мобилен телефон во миkробранова печka и стана xит на ТикТок

ТикТок – се што не сте виделе на друго место, можете да го видите овде

Треба ли да се забрани?

Една девојка стана вистински хит на ТикТок и се најде во насловните страници низ целиот свет поради експериментот со својот мобилен телефон.

Девојката објави објави видео на социјалната мрежа во кое се гледа како го става мобилниот телефон во микробранова печка „за да види што се случува со нејзината пица“.

Снимката собра стотици илјади прегледи на „ТикТок“, а видеото веднаш го споделија илјадници луѓе кои почнаа да ја навредуваат девојката и да ја нарекуваат будала.

Video ОВДЕ