24sedum.net

24 седум вести портал

Кинески хороскоп за последната недела од октомври: 4 знаци невидено ќе се опарат

Кинескиот хороскоп за последната недела од октомври најавува голем успех за неколку знаци – и оние кои немаа среќа во претходниот период!

Според кинескиот хороскоп, крајот на октомври ќе биде финансиски исклучително успешен за некои знаци од Зодијакот. Еве кој ќе се опари следната недела.

Тигар

Луѓето родени во годината на Тигарот обично гледаат само на сопствените интереси. Тие се паметни и вредни, но во исто време многу зависни од „надворешните околности“. Ова делумно се должи на фактот што тие не успеаја на почетокот на месецот.

Сепак, во последните денови од октомври, тркалото на среќата се врти и тие можат да очекуваат ненадејна добивка. Астролозите советуваат да не се задоволуваат со тоа што ќе го добијат, туку да продолжат да работат на зголемување на приходите. Можно е во блиска иднина да имаат партнер кој ќе стане нивна десна рака и во голема мера ќе им ја олесни работата.

Бивол

За претставниците на овој знак, есента е особено тешка. Поради непредвидени околности и пречки, нивниот успех постојано им бега. Сепак, кон крајот на октомври ситуацијата конечно ќе се промени на подобро. Постои голема веројатност дека нивните пријатели ќе им дојдат на помош, и сигурно има напредок во кариерата, како и подобри финансии. Во ноември, Биволот конечно ќе биде исполнет и среќен.

Коњ

Луѓето родени во годината на Коњот обично го прават само она што мислат дека е правилно и неопходно. Тие се искрени и многу отворени, поради што често страдаат. Сепак, последните 13 дена од овој месец богатството конечно ќе ги насмее. Неочекувана среќа ќе ги снајде, целиот напор што го вложиле ќе се исплати – и финансиски, и нивните кариери ќе се движат кон молскавична брзина. Во следните неколку месеци, се ќе им оди без проблеми и секој ден ќе бидат поблиску до нивната цел.

Стаорец

Претставниците на овој знак се пристојни и весели луѓе кои секогаш се обидуваат да најдат излез од секоја, дури и катастрофална ситуација. Никогаш не седат со скрстени раце, постојано работат за доброто на семејството, но понекогаш среќата може да ги исмејува и да им го сврти грбот. На почетокот на октомври поминаа низ многу непријатен период, но сега ситуацијата ќе почне да се стабилизира.

Според астролозите, Стаорците ќе се истакнат на работа и нема да чекаат долго за да платат за нивниот успех. Среќата ќе биде во нивна корист долго време, па затоа најдобро е целосно да го искористите претстојниот период.