24sedum.net

24 седум вести портал

Д-р Лазаров:Проста маса не поклопила, се гура у тебе да ти дише у врат на каса у маркет

Проста маса не поклопила, се гура у тебе да ти дише у врат на каса у маркет, уште и лути и навредени коа ќе им кажеш одбиј од мене човече.

Па одбиј и држи дистанца аман, почекај да се соберам што сум купил и да платам,
не да си праиме притисок едни на други, секое идење у маркет нервен слом.

Да ми беше прифатливо да ја изгубам привилегијата јадење бурек и исмевање политичари ќе се кандидирав и самиот, пишува тој