24sedum.net

24 седум вести портал

Hова COOБРАЌАЈКА кај зградата на ЕУ: Овој пат на сред бел ден

Претпладнево се случи нова сообраќајна незгода кај зградата на Европската Унија (ЕУ) во центарот на Скопје, откако автомобил се удри во заштитните столпчиња покрај објектот.

А вчера рано утрото на истото место имаше уште една сообраќајна незгода, откако скопјанка со автомобил влета кон зградата и уништи дел од опремата околу зградата.

Фото. фејсбук страница АероДРОМци