24sedum.net

24 седум вести портал

Погледнете како изгледа Мекдоналдс XAMБУPГЕP по 24 години седење во KECA? (видео)

Скоро како свеж, малку е остарен како да е од пред 2-3 дена и толку…

Една жена чувала хамбургер и помфрит од Мекдоналдс во кутија за чевли цели 24 години… Во видеото ни открива како изгледа овој вкусен оброк скоро четврт век подоцна. Навистина импресивно!

Помфритот изгледа како да е направен пред 30 минути, но вистински шок е плескавицата. Таа е целосно без мувла и месото изгледа како денес да било спакувано во Мекдоналдс.

ЗОШТО? Зошто не се распаѓа? Зошто нема мувла? Кој е договорот на ова прашање?