24sedum.net

24 седум вести портал

Пoyчно видео: Не гледај во телефон дури возиш

Веруваме дека ова видео сериозно ќе ве натера да размислите и во иднина да не го користите мобилниот телефон додека возите.

Имено, за појаснување во видеото млади луѓе признаваат дека користат мобилен додека возат и зошто го прават тоа. Но, набрзо на местото на насмеаните лица ќе се појават солзи и срам.

Девојка ќе им ја раскаже својата животна приказна за тоа како ги загубила двајцата родители, а таа два месеци се борела живот по сообраќајна несреќа предизвикана од возач кој користел мобилен телефон.

ВИДЕО