24sedum.net

24 седум вести портал

Голем пожар во бараkите kaј Томче Софка во Градски парк

Голем пожар избувна во бараките во Градски парк.

Од пожарот во опасност да се зафати и угостителскиот објект Томче Софка.

Пожарот се шири со голема брзина и во моментов пристигаат противпожарни возила.