24sedum.net

24 седум вести портал

Каракачанов стана дедо – внукот ќе се вика Гоце Делчев

Бугарскиот лидер Красимир Каракачанов по втор пар стана дедо, а внукот ќе се вика Гоце Делчев.

„Дури и на скопските манипулатори веќе треба да им биде јасно чиј е Гоце Делчев!“, пишува на официјалната страница на партијата.

Во соопштението се додава дека внукот е од неговата ќерка Деница и неговиот зет Никола, а името ќе биде историско.