24sedum.net

24 седум вести портал

ТВИТЕР СЕ ПОШЕГУВА НА СМЕТКА НА АРСОВСКA Ќе го направам Скопје како Благоевград (ФОТО)

Oткако СДСМ објави дека Данела Арсовска, кандидат на ВМРО-ДПМНЕ има бугарско државјанство, Твитер заедницата се пошегува на сметка на Арсовска.

Во еден од твитовите е искористена музика на Азис


За кмет или градоначалник ќе гласаме во недела, гласи еден од твитовите.

Сепак, дали навистина Данела има бугарски пасош?