24sedum.net

24 седум вести портал

Лазаревсkи: Да сумирамe Скопјани не заслужуваат вака безобразно да бидат лажени

ФБ статус на Васко Лазаревски

Да сумираме:

Се појави бугарско државјанство на Данела, ВМРО демантираше, Данела нешто одоколу, но, не рече отсечно не, Се појави бугарска лична карта на Данела, Данела отиде во “патриотска” фаза, ги обвинуваше СДСМ дека се предавници

Бугарски портал прави “млаа грешка” и вели нема Данела на списокот, Инфомакс пренесува, мала еуфорија кај приврзаниците на Данела / ВМРО, Македонски портали загризуваат на фејкот, еуфоријата кај приврзаниците на Данела / ВМРО оди во небоm Конечно ја приметуваат “грешката” кај бугарскиот медиум

Македонските портали ја повлекуваат веста, ја признаваат грешката, Еуфоријата исчезнува

Да ве потсетам дека ВМРО демантираше, Свесни сме дека од почеток знаеле за државјанството на Данела
Сигурно и Данела била свесна за цело време додека барала државјанство и лична карта. Не верувам дека тој дел од сеќавањето и се избришал, Вака изгледа голема лага

Скопјани не заслужуваат вака безобразно да бидат лажени, Скопјани во недела ќе изберат градоначалник