24sedum.net

24 седум вести портал

Tea Таировиќ само за рефрен доби 5000 евра бакшиш

Теа Таировиќ само по три недели откако на јавноста и ја престави песната „Хајде“ почна да заработува благодарение на истата.

На приватна прослава само за рефренот таа доби 5000 евра бакшиш.

Видеото погледнете го овде.